Eskişehir’de “Tarımın Gizli Kahramanları: Kadınlar” etkinliği düzenlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, FAO Türkiye, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası ve Ziraat Odaları iş birliği ile Dünya Çiftçi Kadınlar Günü ve Dünya Gıda Günü kapsamında “Tarımın Gizli Kahramanları: Kadınlar” etkinliği düzenledi.

Eskişehir’de “Tarımın Gizli Kahramanları: Kadınlar” etkinliği düzenlendi
Yayınlama: 17.10.2024
1
A+
A-

Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonunda düzenlenen “Tarımın Gizli Kahramanları: Kadınlar” etkinliğine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Çuhadar, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda üretici katıldı.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Selma Güder, Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Necat Yatır’ın ve çok sayıda STK temsilcisinin katılım gösterdiği etkinlikte, Birleşmiş Milletler Gıda Tarım Örgütü’nden (FAO) Neşe Çakır Sayran, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan Giray, Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Nevin Dereli, Mihalıççık Kadın Kalkınma Kooperatifi Başkanı Fevziye Kartaltepe, Genç Rençberler Derneği Başkanı Burak Kuşan tecrübelerini ve tarımda ayakta durmak için yapılması gerekenlerden bahsetti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.