Eskişehir’de “Teknoloji Diyeti Kampı” düzenlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Beylikova ilçesinde düzenlenen Teknoloji Diyeti Kampı, gençlere teknolojik cihaz ve ekipmanlardan uzak bir etkinlik gerçekleştirildi.

Eskişehir’de “Teknoloji Diyeti Kampı” düzenlendi
Yayınlama: 01.08.2024
5
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezleri’nin gençlere yönelik etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Beylikova Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen “Teknoloji Diyeti Kampı” gençleri dijital dünyadan uzaklaştırarak çeşitli aktivitelerle buluşturdu.

Gençler kampta tanışma oyunu, havuz etkinlikleri, bilgi yarışması, ateş başında sohbet ve oyunlarla vakit geçirdi. Sohbet bölümüne Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak da katılarak deneyimlerini gençlerle paylaştı. Kamp gençlerin vizyonunu genişletmeyi amaçlayan “Olgu Kartları” oyunu ile sona erdi.

Beylikova ilçesinde ilk kez böyle kapsamlı bir kamp düzenlenmesi, ilçe sakinlerinin de ilgisini çekerken gençler ve ilçe sakinleri arasında kaynaşma sağlandı. Etkinlik sonunda katılımcılardan alınan verilere göre, günlük ortalama telefon kullanımı 3 saatten 35 dakikanın altına düştü.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.