Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılarından ASO 1. OSB’ye Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na bağlı müfettiş yardımcıları, mesleki eğitim programları kapsamında ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret etti. Ziyaret sırasında, OSB’nin sanayi potansiyeli, altyapı yatırımları ve üretim kapasitesi yerinde incelendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılarından ASO 1. OSB’ye Ziyaret
Yayınlama: 21.08.2024
5
A+
A-

ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, Bölge Müdürü Cüneyt Çalık, Müdür Yardımcıları Ertuğrul Kanıcıoğlu, Kamil Sunal ve Büşra Sevimli’nin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette, müfettiş yardımcılarına OSB’nin yönetim yapısı, faaliyetleri ve sanayi bölgelerinin Türkiye ekonomisindeki önemi hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. Bölge Müdürü Çalık, bölgedeki altyapı yatırımları ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında da detaylı sunumlar gerçekleştirdi.

Ziyaretin önemli bir bölümünü oluşturan fabrika gezileri kapsamında, bölgede üretim yapan Serdar Plastik, Lentatek ve Hidromek firmaları yerinde incelendi. Firmaların üretim tesislerinde ileri teknoloji kullanımı ve üretim süreçleri detaylı bir şekilde ele alınarak, sanayi bölgelerinin yüksek üretim kapasiteleri gözler önüne serildi.

Ziyaret boyunca yapılan incelemelerde, ASO 1. OSB’nin Türkiye’nin sanayi hamlesine önemli katkılar sunduğu ve bölgedeki firmaların yüksek teknolojili üretim süreçleri ile dikkat çektiği vurgulandı.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.