5. Homeros’un Bornova’sında Kitap Günleri başlıyor

Bornova Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve kitapseverlerin dört gözle beklediği Homeros’un Bornova’sında Kitap Günleri, bu yıl beşinci kez kapılarını açıyor.

5. Homeros’un Bornova’sında Kitap Günleri başlıyor
Yayınlama: 26.09.2024
1
A+
A-

Etkinlik programında, edebiyat dünyasının pek çok önemli ismi yer alıyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kitap Günleri’nin toplumun her kesiminden insanı bir araya getiren bir platform oluşturduğunu belirterek,”Bu büyük organizasyonla kentimizin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlıyoruz” dedi.

27 Eylül – 6 Ekim 2024 tarihleri arasında Bornova Büyükpark’ta gerçekleşecek olan organizasyon, edebiyat dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak. Ahmet Ümit’in onur konuğu olacağı etkinlikte, katılımcılar söyleşiler ve imza günleri ile dolu bir kültür şöleni yaşayacak. 62 yayınevinin stantlarının yer alacağı Homeros’un Bornova’sında Kitap Günleri’nde 430 yazar okurları ile buluşacak.

Ahmet Ümit’in onur konuğu olduğu etkinlik programında, edebiyat dünyasının pek çok önemli ismi yer alıyor. Ünal Güner, İnci Aral, Balçiçek İlter, Mine Söğüt, Üstün Dökmen, Latife Tekin gibi yazarlar, hem eserleri hem de edebiyatın toplumsal rolü üzerine söyleşiler gerçekleştirecek.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.