Yalova Belediyesi, Türkmen ve Yörük Festivali’nde stant açtı

Yalova, 17 Eylül (Hibya) – Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Türkmen ve Yörük Festivali’nde Yalova Belediyesi stant açtı.

Yalova Belediyesi, Türkmen ve Yörük Festivali’nde stant açtı
Yayınlama: 17.09.2024
4
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Türkmen ve Yörük Festivali'nde stant açan Yalova Belediyesi de ziyaretçilere şehri tanıttı.

Yalova Belediyesi standında, geleneksel kağıt üretimi uygulamalı olarak sergilenirken ve ziyaretçilere kendi kağıtlarını yapma imkanı sunuldu. Festival süresince stant ziyaretçilerine, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından hazırlatılan ve geleneksel yöntemlerle yapılan ‘En Büyük Yörük Atatürk’ temalı kağıtlar hediye edildi.

Festivalde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Akseki Belediye Başkanı İlkay Akca, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve Türksoy eski genel sekreteri Düsen Kaseinov’un da aralarında bulunduğu birçok isim Yalova Belediyesi standını ziyaret etti.

Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi de stantta tanıtıldı. Etkinlik, 30 ülkeden katılım sağlayan geniş bir kitleye ev sahipliği yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.