Arıkan: Operatör şirketlerinin bağımsız bir fiyatlandırması var

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, gündeme dair açıklama yaptı.

Arıkan: Operatör şirketlerinin bağımsız bir fiyatlandırması var
Yayınlama: 18.09.2024
3
A+
A-

Arıkan, “Günlerdir gündemin ilk sıralarında operatör şirketlerinin tarife fiyatları maalesef ki bozulan ekonomiden bile bağımsız bir fiyatlandırması var. Savaştaki ülkelere bile ülkemizin onda biri ücretle sınırsız internet sağlayan operatörler; söz konusu Türkiye olunca hiçbir yatırım ve modernizasyon yapmıyorlar.” açıkalamasını yaptı.

Avrupa’nın en yavaş olan internetini astronomik rakamlarla müşteriye yansıttığını söyleyen  Mahmut Arıkan “Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Soğan ve patates stokçuları ile “terörle mücadele” kapsamında mücadele eden iktidarı bu konu ile de ilgilenmeye davet ediyoruz.” dedi.

Lübnan'da taşınabilir çağrı cihazlarının patlatmasına ilişkin değerlendirme yapan Arıkan şunları dile getirdi:

“Dün sıcak bir gelişme oldu. İsrail, Lübnan’da çağrı cihazları üzerinden bir dehşet saçtı. Şu anda 9 ölü, 2.800'den fazla yaralı var. Bu son saldırılar, Siyonist İsrail’in insan hayatını hiçe sayan acımasız politikalarının bir başka somut örneğidir. Teknolojinin, bu eli kanlı rejim tarafından katliam aracı olarak kullanılmaya devam etmesi, Siyonizmin insanlık için ne denli büyük bir tehdit olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.