TEXHIBITION İSTANBUL’da ARTA Tekstil rüzgarı esti

Sürdürülebilir üretim anlayışıyla dünyanın önde gelen hazır giyim üreticilerine yüksek kalitede mamul dokuma ve örme kumaşlar sunan ARTA Tekstil, geniş ürün gamını TEXHIBITION ISTANBUL’da sergiledi.

TEXHIBITION İSTANBUL’da ARTA Tekstil rüzgarı esti
Yayınlama: 19.09.2024
0
A+
A-

11-13 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecen fuarda  ARTA Tekstil, özellikle sürdürülebilirliğe vurgu yapan çevre dostu ve yeşil üretimi önceleyen dokuma ve örme  kumaş koleksiyonlarını sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (İTHİB) İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliği ile sektörü buluşturduğu TEXHIBITION ISTANBUL Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı 11-13 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Fuarın organize edildiği ilk yıldan bu yana düzenli olarak katılım gösteren ve dünyanın önde gelen hazır giyim üreticilerine yüksek kalitede ürün sunan ARTA Tekstil, fuarda özellikle sürdürülebilirliğe vurgu yapan çevre dostu ve yeşil üretimi önceleyen dokuma ve örme koleksiyonlarını yanı sıra, teknik ve askeri tekstil ürünlerini de ön plana çıkardı. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ARTA Tekstil Kurucu Ortağı Arif Nalbant, “Fuarlar mevcut müşterilerimizle ve gelecekte müşterimiz olma potansiyelini barındıran ziyaretçilerle yüz yüze görüşme ve iletişim kurma açısından önemli bir fırsat. Aynı zamanda sektördeki yeniliklerin, yeni koleksiyonların, yeni ürünlerin tanıtıldığı, meslek profesyonelleriyle önemli değerlendirmelerin yapıldığı yerler. İlk günden bu yana katıldığımız TEXHIBITION ISTANBUL’un her geçen yıl ulusal ve uluslararası katılımcı sayısında ve daha da önemlisi ziyaretçi sayısında çok ciddi artışların olduğunu görüyoruz. Bu yıl fuarda özellikle çevresel sürdürülebilirliğin, su ve yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli  kullanımının öne çıkması bizim açımızdan oldukça faydalı oldu ve sürdürülebilirliğe yoğunlaşan sektör profesyonelleriyle ürünlerimizi daha çok buluşturma imkanı bulduk” dedi.

“Fuarın etkisi her geçen gün büyüyor”

TEXHIBITION ISTANBUL’a bu yıl 6. Kez katıldıklarını ve fuarın etkisinin her geçen gün büyüdüğünü belirten ARTA Tekstil Kurucu Ortağı Arif Nalbant, “TEXHIBITION ISTANBUL ziyaretçi ve katılımcı profili giderek artan bir fuar. Geçtiğimiz dönemde yerli firmalarımızın yanı sıra; Almanya, İspanya, İtalya, Rusya, Bulgaristan, Romanya ve Ortadoğu ülkeleri  başta olmak üzere birçok ülkeden ziyaretiçimiz oldu. Yerli ve yabancı birçok firma ile önemli bağlantılar gerçekleştirdik ve bu sayede yeni dönemde birçok yeni firma ile çalışmaya başladık. Bu yıl da fuarda yeni dokuma ve örme kumaş  koleksiyonlarımızı hem Türkiye’den hem de dünyadan ziyaretçilerin beğenisine ve değerlendirmelerine sunduk. Nitelikli meslek profesyonellerini, tasarımcıları ve satın alma uzmanlarını standımızda ağırladık. Bu yıl fuarın sürdürülebilirliğe odaklanıyor olması ise bize ayrı bir katkı sağladı. Biz de fuarın temasına uygun olarak özellikle sürdürülebilirliğe vurgu yapan çevre dostu ve yeşil üretimi önceleyen ürünlerimizi ve bunlarla birlikte teknik ve askeri tekstil ürünlerimizi ön plana çıkardık. Görüşmelerimizden yıla yayılan pozitif sonuçlar almayı bekliyoruz” dedi

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.