SMARTIES AWARDS Türkiye 24’ün jürisi belirlendi

MMA Türkiye tarafından düzenlenen, modern pazarlama alanında iş başarılarını ödüllendiren SMARTIES AWARDS Türkiye 24’ün jürisi belli oldu.

SMARTIES AWARDS Türkiye 24’ün jürisi belirlendi
Yayınlama: 20.09.2024
2
A+
A-

MMA Türkiye tarafından düzenlenen ve modern pazarlama alanında 12 yıldır devam eden SMARTIES AWARDS Türkiye Ödülleri'nin bu yıl ki jüri üyeleri belirlendi.

SMARTIES AWARDS Türkiye 24’ün jüri başkanlığı görevini ise MMA Türkiye’nin yaklaşık 3 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmakta olan Didem Namver üstlendi. 

MMA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Namver, jüri başkanlığı görevi hakkında şunları söyledi:

“SMARTIES AWARDS Türkiye 24 sürecinde, pazarlama ve iletişim sektörümüzün ileri gelen profesyonellerinden oluşan jüri üyelerimizle beraber Ocak 2023-Ekim 2024 dönemine ait kampanya ve projeleri değerlendireceğiz. SMARTIES AWARDS Türkiye 24 Ödülleri, ulusal, bölgesel ve global olarak katılım sağlanabilecek çok katmanlı bir ödül programı. Bu platform sayesinde kazananlar dünyaca tanınmış ve kabul edilmiş WARC Media 100, MMA SMARTIES Business Impact Index (BII) ve RECMA endekslerinde yer alma, kampanyalarını, markalarını ve ajanslarını küresel ölçekte tanıtma fırsatı bulabilecekler. Hemen her mecrada birbirinden değerli kampanyaları, projeleri izliyoruz, takip ediyoruz, dahil oluyoruz. Eminim, bizler için bu yılın “en iyileri”ni seçmek epey zorlu olacak. Jüri değerlendirme dönemini merakla bekliyorum.”

Pazarlama Etkisi, Etki Medyası, Amaç Odaklı Pazarlama, Gelişen Teknoloji Pazarlaması, E-Ticari Pazarlama, Yaratıcı Ödüller, Endüstri Ödülleri ve Yapay Zeka olmak üzere 7 ana kategori altında ve Yapay Zeka Destekli Kitle Etkileşimi, Yapay Zekanın Reklamcılıkta Yenilikçi Kullanımı ve Yapay Zeka Odaklı Yaratıcı Mükemmellik alt kategorilerinde ödüllerin verileceği SMARTIES AWARDS Türkiye 24 ödül töreni 16 Aralık tarihinde Swissotel The Bosphorus’da düzenlenecek Gala Gecesi’nde yapılacak.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.