“Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu” bisiklet tutkunlarını bir araya getirdi

“Yeşile pedalla, yeniden yeşile pedalla” temasıyla 16’ıncısı düzenlenen “Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu” bu yıl da bine yakın bisiklet tutkununu buluşturdu.

“Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu” bisiklet tutkunlarını bir araya getirdi
Yayınlama: 22.09.2024
2
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de tura katılarak fosil yakıtı en az kullanan ulaşım araçlarının tercih edilmesi çağrısında bulundu.

Tophane Rotary Kulübü’nün organizasyonu, Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi’nin de katkılarıyla düzenlenen “Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu” bu yıl da bine yakın bisikletlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bisiklet turu, Tophane Tarihi Surlar Bölgesi Saltanat Kapısı'ndan başladı. CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Tophane Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tolga Bacak ve Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elifhan Köse Çal, etkinliğin başlangıcında yer aldı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de, Nilüfer Belediyesi’nin alternatif ulaşım aracı olarak hayata geçirdiği Nilespit projesinde kullanılan bisiklete binerek, turu başlattı. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Bisikletli Zabıta Ekibi de turda yerini aldı. Avrupa Hareketlilik Haftası içinde gerçekleştirilen bisiklet turunda sağlıklı ve güvenli ulaşıma dikkat çekildi.

Nilüfer Metro İstasyonu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinden geçen bisiklet turu, Mudanya Mütareke Meydanı’nda son buldu.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.