Chery OMODA 5 PRO, gençliğin estetik anlayışını son teknoloji donanımlarıyla yansıtıyor

Chery, OMODA 5 PRO ile gençliğin estetik anlayışını son teknoloji donanımları ve yüksek kalite algısıyla buluşturuyor.

Chery OMODA 5 PRO, gençliğin estetik anlayışını son teknoloji donanımlarıyla yansıtıyor
Yayınlama: 23.09.2024
2
A+
A-

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery, OMODA 5 PRO modeliyle SUV sınıfının trendlerini belirliyor. Gençliğin estetik algısını yansıtan şık görünümü ve üst düzey teknolojik iç mekanıyla dikkat çeken OMODA 5 PRO, havada süzülen tavan tasarımı, çift renkli gövdesi ve “Hareket Halindeki Sanat” felsefesine sahip genel tasarım diliyle özel bir moda sembolü oluyor.

Chery OMODA 5 PRO'nun iç mekânında standart olarak sunulan 12,3 inçlik çift ekran, yeni nesil 4.0 ADAS teknolojisini entegre ederek sürücülerin ileri seviyede teknoloji konfigürasyonlarının keyfini çıkarmasını ve geleceğin akıllı çözümlerinin getirdiği olanakları deneyimlemelerini sağlıyor. 64 renkli iç ortam aydınlatması ve çok renkli dokulu aydınlatmalı klima paneli, entegre spor koltukla birleşerek, iç mekânın zarafetini lüks ve konfor odaklı detaylarla yeni bir boyuta taşıyor.

Chery OMODA 5 PRO’nun farklı potansiyel riskleri öngörebilen akıllı sürüş destek sistemi, %78'e kadar ultra yüksek dayanımlı çelikten üretilen gövde yapısıyla birleştiğinde her yolculuk sorunsuz ve üst düzey güvenli bir deneyime dönüşüyor. Ultra verimli 1.6 TGDI motor, sarsıntısız ve sınıfının en hızlı vites geçişlerini sağlayan 7DCT şanzımanla OMODA 5 PRO’nun 0-100 km/sa hızlanmasını 7 saniye gibi oldukça kısa bir sürede gerçekleştiriyor.

Böylece sürücüler son teknoloji ve trendleri belirleyen bir SUV’un içerisinde hem maksimum konforla yolculuk edebiliyor hem de düşük hızlanma süresiyle hız tutkusunu paylaşabiliyor. Modaya uygun tasarımıyla gençlerin ilgisini çekmeye devam eden OMODA 5 PRO, sadece çekici görünümü, akıllı teknolojiye sahip iç mekânı ve üstün performansıyla değil, aynı zamanda üst düzey güvenlik sistemleriyle de sürüş keyfini sürücü ve yolcular için şimdiye kadar görülmemiş bir deneyime dönüştürüyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.