İş arayanlar ve işverenler Mamak İstihdam Merkezi’nde buluşuyor

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirmeye devam ediyor.

İş arayanlar ve işverenler Mamak İstihdam Merkezi’nde buluşuyor
Yayınlama: 25.09.2024
2
A+
A-

Anlaşmalı kurumlarla ortaklaşa gerçekleştirilen işçi-işveren buluşmalarıyla, doğru kişiyi doğru iş ile buluşturan Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi, son olarak Tepe Servis, Gündüz Taşımacılık ve Trendyol’da çalışmak üzere iş başvurusu yapan adayları işverenle bir araya getirdi.

Ankara’da bulunan üniversite, ofis, avm, iş merkezi gibi projelerde görev alacak temizlik personeli alımı için Mamak İstihdam Merkeziyle çalışan Tepe Servis ve Yönetim A.Ş, 19-53 yaş arası, en az ilköğretim mezunu ve sabıka kaydı bulunmayan adayların başvurularını değerlendirecek. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan ve yaş şartını karşılayan tüm iş arayanların başvuru yapabildiği pozisyon için Mamak Belediyesi İstihdam Merkezine gelen iş arayanlar, vardiyalı ya da vardiyasız olarak çalışabilecek.

Gündüz Taşımacılık, zincir marketlerin gıda depolarında çalıştırılmak üzere bay ve bayan depo personeli alımı için Mamak İstihdam Merkeziyle birlikte çalışıyor. 18-45 Yaş aralığında, en az ilköğretim mezunu ve sağlık problemi olmayan adaylar için geçerli olan başvurular sonucunda, iş arayanlara 3 vardiya halinde çalışma imkânı sunuyor. Ayrıca performans primi, il destek primi ve her ay alışveriş çeki gibi yan haklar da sunuluyor.

Trendyol Koza İnsan Kaynakları Ankara Bölge Sorumlusu Mert Özkan, Mamak İstihdam Merkezine başvuran 13 kişi ile görüşme yaptı. Görüşme sonucu 9 kişi; depo içi toplama, dağıtım, paketleme, etiketleme ve sevkiyat işlerinde çalışmak üzere işe alındı. İşe alınanlar maaşın yanı sıra; servis, yemek, yılda 4 maaş ikramiye, yakacak, okul, evlilik, vefat ve yeni doğan yardımı alacak. Ayrıca mesai yapmak isteyenler hafta içi yüzde 200 ve hafta sonu yüzde 250 mesai primi alacaklar. 1 Nisan’dan bugüne 4 binin üzerinde başvuru alan Mamak İstihdam Merkezi, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirmeye devam ediyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.