Başkan Esen İtfaiye erleri ile bir araya geldi

İtfaiye Teşkilatının 310. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Çankırı’da kutlama etkinlikleri başladı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Esen İtfaiye erleri ile bir araya geldi
Yayınlama: 25.09.2024
3
A+
A-

İtfaiye Teşkilatının 310. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Çankırı’da kutlama etkinlikleri başladı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. İtfaiye erlerine teşekkür eden Başkan Esen, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutladı. 

Çankırı İtfaiyesinin her konuda Türkiye'nin örnek teşkilatlarından birisi olmayı başardığını söyleyen Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, özellikle son beş yılda yaşanan afet, sel, pandemi, deprem gibi zor zamanlarda Çankırı İtfaiyesinin destek çalışmalarının Cumhurbaşkanlığı tarafından “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” ile ödüllendirildiğini hatırlatarak “Yenilenmiş ekipmanlarımız ve canpare bütün itfaiye personelimiz ile halkımızın can ve mal güvenliği için her daim göreve hazırız. Önce kendi personelimizin sonra da tüm itfaiye personellerinin haftasını kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Esen’in konuşmasının ardından yeni İtfaiye Binası’nda siren sesleri çalındı.

İtfaiye Haftası kutlamalarının kortej geçişi ile devam edeceği bildirildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.