Hatay Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık ve kumar kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi

Hatay, 25 Eylül (Hibya) – Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından kumar oynanması için yer ve imkan sağlama ve motosiklet hırsızlığı suçlarıyla mücadele kapsamında çalışmalar yapıldı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık ve kumar kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi
Yayınlama: 25.09.2024
1
A+
A-

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri, İskenderun Savaş Mahallesinde bir işyerinde yapılan denetimlerde, iş yerinde bulunan 6 şahsın kumar oynadıklarını tespit etmelerinin ardından şahısları yakaladı. 6 kişiye 24 bin 330 TL idari para cezası uygulandı. Bu arada, iş yeri sahibi Y.E.’ye kumar oynanması için yer ve mekan sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.

İskenderun Denizciler Orhantepe Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili olarak Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri bir çalışma yaptı.

Yapılan çalışmada olayın şüphelileri C.A., C.B., M.G. ile A.K.K. yakalanarak gözaltına alındı ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Yapılan aramada ise suça konu motorsiklet parçalanmış halde ele geçirildi.

Ayrıca 6136 SKM-Silahla Tehdit-Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından 3 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası ile aranan A.H. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.