Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2’ncisi 4-10 Ekim günleri arasında gerçekleşecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri tanıtmak ve anlatmak için fırsat olarak değerlendirdiği Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikincisi 4-10 Ekim günleri arasında gerçekleşecek. 1 hafta boyunca gastronomi dünyasının birbirinden ünlü şefleri, etkinlikleri ve yarışmaları ile “lezzet dolu” bir program olacak.

Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2’ncisi 4-10 Ekim günleri arasında gerçekleşecek
Yayınlama: 26.09.2024
2
A+
A-

Bu kapsamda 4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Gastronomi Günleri’nde yapılacak Ev Hanımları Yöresel Yemek Yarışması’ndaki ödüller arasında, birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın ve üçüncüye ise mutfak robotu yer alıyor.

Ev Hanımları Yöresel Yemek Yarışması 3 kategoride yapılacak. Kategoriler; ‘1. Başlangıç ve Hamur İşleri, 2. Ana Yemek ve 3. Tatlı’ şeklinde olacak.

4-10 Ekim 2024’te Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan Kayseri Gastronomi Günleri etkinliği kapsamında Ev Hanımları Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması gerçekleştirilecek. Şartlar ve detaylar için 0352 207 16 27 nolu telefondan bilgi alınabilecek.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.