Başkan Büyükkılıç’tan Glütensiz Kafe’ye ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kaytur tarafından işletilen ve çölyak rahatsızlığı bulunan vatandaşlar başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet veren Glütensiz Kafe’yi ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Glütensiz Kafe’ye ziyaret
Yayınlama: 27.09.2024
2
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerine düzenlediği ziyaretlerde vatandaşlarla buluşan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kaytur tarafından işletilen ve çölyak rahatsızlığı bulunanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet veren Glütensiz Kafe’yi ziyaret etti.

Hem tesis çalışanları hem de kafeden hizmet alan vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Glütensiz Kafe’nin misafirlerinden Ankaralı vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç, Glütensiz Kafe’nin hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin hizmetine sunduğumuz önemli bir işletme olan Glütensiz Kafe’mizi ziyaret ettik. Burada hoş sohbetler ettiğimiz şehir dışından gelen misafirlerimiz, verilen hizmetten dolayı bizlere teşekkürlerini ilettiler” diye konuştu.

Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde ‘Glütensiz üret, sağlıklı tüket’ sloganıyla hizmet veren Glütensiz Kafe'de, pide çeşitlerinden pizzaya, glütensiz yaşam kahvaltısından aperatif yiyeceklere, glütensiz tatlı çeşitlerinden ekmek çeşitleri ve simide kadar birçok ürün ve lezzet çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden bireylerin hizmetine sunulurken paketli ürünlerin de satışı yapılıyor.

Öte yandan Büyükşehir’in Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’nda üretilen doğal ürünler, Glütensiz Kafe’de gıda mühendisleri kontrolünde sağlıklı şekilde işlenerek vatandaşlarla buluşturuluyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.