Başkan Eşki muhtarlarla buluştu

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’daki muhtarlarla buluştu.

Başkan Eşki muhtarlarla buluştu
Yayınlama: 28.09.2024
3
A+
A-

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’daki muhtarlarla Nevzat Kavalar Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İlgili bürokratlar ve meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada, Bornova Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetlerine dair sunum yapıldı ve Nisan ayından bu yana gerçekleştirilen projelerle ilgili bir film gösterimi gerçekleştirildi.

Başkan Ömer Eşki, konuşmasında Bornova’nın geniş bir ilçe olduğunu ve her mahallede farklı ihtiyaçlar bulunduğunu dile getirdi.

Bornova Belediyesi’nin bütçesinin sınırlı olduğunu belirten Eşki, “Bütçemiz sonsuz değil, buna rağmen 45 mahalleye hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu dönemde özellikle köylerimize ve kenar mahallelere ağırlık vereceğiz. Çamdibi ve Kazım Dirik gibi mahallelerde asfalt çalışmalarına başladık. Kızılay Mahallesi’nde de asfaltlama yapacağız. Karacaoğlan’da trafik düzenlemeleri yaptık ve kamulaştırma işlemlerine hız vereceğiz. Uzun yıllardır kronikleşmiş sorunları çözmek için adımlar atıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda 45 muhtarın soruları cevaplandı ve talepleri dinlendi. Başkan Eşki, iletişim içinde kalmanın önemine vurgu yaparak, “Her zaman yanınızda olmaya, sorunları birlikte çözmeye devam edeceğiz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.