Chery Türkiye, satış sonrasındaki üstün başarılarıyla lider konuma yükseldi

tış ve satış sonrası hizmet alanlarında Türkiye’nin 7 bölgesinde toplam 50 yetkili satıcı ile kullanıcılara üst düzey standartlar sunan Chery Türkiye, ağustos ayında tüm dünyadaki Chery grupları arasında satış sonrası hizmetlerde birinci sırada yer almayı başardı.

Chery Türkiye, satış sonrasındaki üstün başarılarıyla lider konuma yükseldi
Yayınlama: 28.09.2024
3
A+
A-

Beş temel sütuna dayanan bu değerlendirmede; yedek parça temini, kullanıcı taleplerinin ele alınması, teknik kalite, eğitim ve servis yönetimine göre gruplar değerlendiriliyor. Bu noktada Chery Türkiye, hızlı ve verimli şekilde parça tedariki sağlıyor, şeffaf bir şekilde müşteri taleplerini ele alıyor, profesyonel ve eğitimli teknik ekibin hassasiyetle onarımlar yapmasını sağlayarak koordinasyonlu bir şekilde hizmet yönetimi gerçekleştiriyor. Ayrıca Chery, kullanıcılarına 7-24 yol yardım hizmeti, lastik değişimi, kilit açma hizmeti gibi herhangi bir acil durumda zamanında yardım sağlıyor. Bu hizmetler sadece müşteri deneyimini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Chery'nin Türkiye pazarında ileri seviyede güven ve bilinirlik kazanmasına da yardımcı oluyor.

2023 yılının mart ayında Türkiye pazarına giriş yapan ve bugün 7 bölgedeki 50 yetkili satış noktasında faaliyet gösteren Chery Türkiye, satış sonrası hizmetler alanında sunduğu üst düzey standartlar ile Ağustos 2024’te dünyadaki Chery grupları sıralamasında zirveye çıkmayı başardı. Chery Türkiye’nin satış sonrası hizmetler alanındaki bu başarısı; yedek parça temini, taleplerin ele alınması, teknik kalite, eğitim ve servis yönetimi olmak üzere beş temel sütuna dayanıyor.

Chery Türkiye, öncelikle yedek parça tedariki açısından kullanıcıların parça sıkıntısından kaynaklı olası bekleme süresini önlemek adına hızlı ve verimli parça tedariki sağlıyor. İkinci olarak, verimli ve şeffaf talep işleme süreci ile müşterilerin taleplerini hızlı bir şekilde ele alıyor. Bu da müşteri memnuniyetini büyük ölçüde artırıyor. Öte yandan Chery’nin teknik kalitesi, onarımların hassasiyetine ve teknik desteğin profesyonelliğine yansıyor. Ayrıca Chery, hassasiyetli kalite kontrol sistemi sayesinde her bir onarımın en yüksek standartları karşılamasını sağlıyor. Bunun dışında eğitim boyutu açısından, teknisyenlerin müşterilere en güncel bilgi ve becerilerle kaliteli hizmet sunmaları için sürekli olarak personele yönelik mesleki eğitim programları uyguluyor. Son olarak hizmet yönetimi, genel operasyonların koordinasyonunu ve yönetimini temsil ediyor. Chery, süreçleri ve müşteri hizmetleri deneyimini optimize ederek her müşterinin en iyi şekilde satış sonrası hizmetten yararlanmasını sağlıyor.

Chery, satış sonrası hizmetlerde çıtayı yüksek tutuyor

Türkiye’de üstün satış sonrası hizmet sistemiyle otomotiv pazarında yüksek bir çıta belirleyen Chery, her bir araç kullanıcısının her etkileşimde markanın özenini ve saygısını hissetmesini sağlamak için rahat ve etkili bir hizmet deneyimi sunuyor. Chery’nin satış sonrası hizmetinin temeli, güçlü müşteri ilişkilerine dayanıyor. Chery, müşteri ihtiyaçlarını aktif olarak dinleyerek ve araç kullanım koşullarını anlayarak müşterileriyle yakın bağlar kuruyor. Etkin randevu sistemi, müşterilerin araç bakım veya onarımlarını önceden planlamasını sağlayarak gereksiz bekleme sürelerini önlüyor ve hizmet verimliliğini artırıyor. Servis noktasına vardığında, profesyonel karşılama personeli müşteriyi sıcak bir şekilde karşılıyor, kaydını hızla tamamlıyor ve servis hizmetine sorunsuz bir başlangıç yapmasını sağlıyor.

Bakım sırasında profesyonel ve alanında uzman Chery ekipleri, sorunları hızlı bir şekilde belirlemek ve ele almak için kapsamlı denetimler gerçekleştiriyor. Sorunlar ve gerekli parçalar belirlendikten sonra, parçaların hızlı tedariki onarımların zamanında başlamasını sağlıyor. Chery’nin teknik ekibi, gelişmiş ekipman ve üst düzey tekniklerle sorunları verimli bir şekilde çözüyor ve araçları en iyi kondisyona getiriyor. Titiz kalite kontrol süreci sadece iyice denetlenmiş araçların teslimat aşamasına geçmesini sağlıyor. Ödeme aşamasındaki şeffaf maliyet açıklamaları herhangi bir yanlış anlaşılmanın önüne geçiyor.

Chery Türkiye, bu beş temel unsura ek olarak bir dizi yenilikçi hizmeti de devreye aldı. Bu hizmetler arasında, Chery Türkiye'nin sağladığı ücretsiz araç yıkama hizmeti, kullanıcıların araç deneyimini geliştirirken, düzenli bakım sırasında aracın görünümünü de iyileştiriyor. Bununla birlikte Chery, 7-24 yol yardım hizmeti, lastik değişimi, kilit açma hizmeti gibi önem arz eden bir acil durumda müşterilere zamanında yardım sağlıyor. Ayrıca Chery, aracın bakımı sırasında kullanıcılara sunduğu şoförlü araç hizmeti ile araç sahiplerinin günlük rutinlerinin etkilenmemesini sağlıyor. Bu hizmetler sadece müşteri deneyimini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Chery'nin Türkiye pazarında ileri seviyede güven ve bilinirlik kazanmasına da yardımcı oluyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.