Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı: İsrail, yanına kalacağını düşünüyorsa yanılıyor

Lübnan, 30 Eylül (Hibya) – Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım açıklama yaptı.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı: İsrail, yanına kalacağını düşünüyorsa yanılıyor
Yayınlama: 30.09.2024
2
A+
A-

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yaptı.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım'ın konuşmasından bazı satır başalrı şöyle:

“Kur’an‘da yazdığı gibi hayatlarını Allah yolunda kaybedenler ve şehit olmayı bekleyenler İslam için ölmeyi hepimize nasip etsin. Nasrallah her zaman sonsuza kadar bizimle birlikte olacaktır. Tabii ki diğer şehitlerin ailelerine baş sağlığı dileklerimi iletmek istiyorum

İsrail, katliamlar yapmaya Lübnan’ın her bölgesinde suç işlemeye devam ediyor. İsrail belirli köyleri belirli kasabaları belirli evleri hedef almaktadır.  Tüm bu evlerde İsrail’in saldırganlığının izleri vardır. İsrail sağlıkçılara, sivillere herkese saldırmaktadır. Sokakta gezenlere evlerinde oturanlara saldırmaktadır, bu insanlar savaşçı değillerdir.

İsrail, sivillere karşı katliamlar gerçekleştirme ve suç işlemektedir. Amerika Birleşik Devletleri’de her türlü imkanı kullanarak destek olmaktadır.  Amerika Birleşik Devletleri‘de İsrail’in suç ortağıdır. Sınırsız askeri desteğinin yanı sıra her türlü kültürel, siyasi ve ekonomik desteği de sağlamaktadırlar. Eğer İsrail bu vahşet ve saldırganlığa devam etmekte yanına kalacağını düşünüyorsa gerçekten yanılıyor.

Acıyı ve fedakarlığı görüyoruz ancak biz şehit olma aşkı ile yaşıyoruz bunu da unutmayın. bazılarımız hayatını kaybeder ancak diğerleri de zafer yolunu koruyacaktır.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.