Karamahmutoğlu: Kazanılmış haklarımız üzerinden pazarlık yapamayız

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, gündeme dair değerlendirme yaptı.

Karamahmutoğlu: Kazanılmış haklarımız üzerinden pazarlık yapamayız
Yayınlama: 30.09.2024
0
A+
A-

 Karamahmutoğlu, hayat pahalılığına dikkat çekerek, “Geçimsizlik diye şikayeti vardır. Karnını doyuramamak diye şikayeti vardır. Çocuğuna ve kendisine veya iş bulamamak diye şikayetleri vardır. Öncelikli çözümlemesi gereken sorun budur.” dedi.

Anayasa değişikliğinin ülkenin birincil sorunu olmadığına değinen  Karamahmutoğlu, şunları söyledi:

“Anayasanın hangi maddesini değiştirirseniz bu öncelikli sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır da anayasa değişikliğini birinci sorun olarak Türk toplumun önünde koyuyorsunuz. Buradaki şüphelerimiz açık. Evet, saray ayağındaki anayasa değişikliğini yürüten hukukçularınız ilk dört maddeye dokunulmayacağını söylüyor. Aman yüreğimize su serptiniz. Bu zaten kazanılmış hak. Biz onu zaten kazandık. Süngüler, canla, kanla kazandık.”

“Kazanılmış haklarımız üzerinden pazarlık yapamayız.” diyen Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, “Ama ilk 4 maddeyi ele almayacağız diyerek eğer geri kalanları işleyeceğini söylüyorsanız daha önce ilk basın toplantısında söylemiştim tekrar edeyim 66. madde de bizim için ilk 3 madde kadar vazgeçilmezdir. Evet, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlığını tanımlayan 66. madde hakeza aynı şekilde dokunulmazdır. O da milli mücadeleyle elde ettiğimiz bir milli kazanımdır ve haktır.” açıklamasını yaptı.
 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.