Zeytinburnu gençleri, 3D dünyasını keşfediyor

Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin düzenlediği 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Atölyesi’nin üçüncü dönemi için kayıtlar başladı.

Zeytinburnu gençleri, 3D dünyasını keşfediyor
Yayınlama: 01.10.2024
1
A+
A-

Zeytinburnu’nda ikamet eden ve okuyan 15-25 yaş arası gençler Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM)’nin üçüncü dönemini ücretsiz düzenlediği Üç Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Atölyesi sayesinde günümüzün en popüler teknolojilerinden biri olan 3D tasarım ve yazıcıları yakından tanıyacaklar.

Günümüzde üretim teknolojisinde etkin olarak kullanılan ve devrim oluşturan nitelikte değişiklikler ve yenilikler getiren üç boyutlu yazıcılar insanoğlunun hayal gücünü zorlamaya devam ediyor. Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM) de kendini bu alanda yetiştirip geliştirmek isteyen gençlere üçüncü defa eğitim imkanı sunuyor. 8 hafta sürecek olan “ZEYGEM 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Atölyesi” için kayıtlar 01 Ekim 2024 tarihinde başlayacak.

Zeytinburnu’nda ikamet eden ve okuyan 15-25 yaş arası herkes atölye için kayıt yaptırabiliyor. Her bir atölye için kontenjanın 20 kişi ile sınırlı tutulduğu eğitimlerin ilki 30 Ekim 2024 Çarşamba günlü başlayacak. Kayıt için başvurular www.zeygem.org.tr adresinden yapılıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.