Edremit Belediyesi Altınolukspor yeni sezona hazır

Edremit Belediyesi Altınolukspor Kadın Voleybol Takımı, 6 Ekim’de başlayacak KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu yeni sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Edremit Belediyesi Altınolukspor yeni sezona hazır
Yayınlama: 01.10.2024
1
A+
A-

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Edremit Belediyesi Altınolukspor, sezonun ilk maçı için geri sayıma başladı.

Kulüp Başkanı Deniz Sarıtaş liderliğinde yeni bir yönetim anlayışıyla yoluna devam eden Altınolukspor, hem saha içinde hem de kulübün altyapısında önemli yeniliklere imza attı. Sarıtaş, sezon öncesi yaptığı açıklamada, hedeflerinin sadece ligde başarı kazanmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda Edremit’te voleybolun gelişmesine katkıda bulunarak genç yeteneklerin yetiştirilmesine odaklandıklarını belirtti.

Başkan Sarıtaş, “Göreve geldikten sonra çok yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Takımımızın hem fiziksel hem de mental olarak en iyi şekilde hazırlanmalarını sağladık. Aynı zamanda uzun vadeli projelerle altyapımızı güçlendirerek kulübümüzün sürdürülebilir başarısını sağlamak istiyoruz. Bu sezon sahada iz bırakacak bir performans sergileyeceğimizden eminim,” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ise spora ve sporculara desteklerinin devam edeceğini belirterek Altınoluk Voleybol takımına başarılar diledi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.