Başkan Büyükkılıç’tan itfaiye personeline ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, itfaiye personeli ile buluştu.

Başkan Büyükkılıç’tan itfaiye personeline ziyaret
Yayınlama: 02.10.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, itfaiye erleri ile bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç’ı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen ile İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ile itfaiye personeli karşıladı.

Personelin hem İtfaiyecilik Haftası’nı hem de Kayseri itfaiyesinin 98’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Büyükkılıç, 17 istasyon, 56 araç ve 320 personel ile gece gündüz demeden fedakârca gayret gösteren itfaiye ekiplerine kolaylıklar diledi.

Başkan Büyükkılıç, itfaiye erlerini ‘yüz akımız’ diye nitelendirip, burada personele hitap ederek, “Kayserimizde itfaiyenin kuruluşunun 98’inci yılı. İki sene sonra bir asra ulaşıyor. Daha nice yüzyıllara diye dua ediyor ve teşekkür ediyorum. Bizim yüz akımızsınız, her zaman başımız sıkıştığında gerek şehrimizde, gerekse diğer şehirlerde yapmış olduğunuz çalışmalar ile takdir toplayan kardeşlerimizsiniz, mesai arkadaşlarımızsınız” diye konuştu.

Personelin itfaiyeci yeminini de izleyen Büyükkılıç, hem itfaiye erleri hem de stajyerler ile tek tek tokalaşarak, “Huzur içerisinde, ailenizle, mesai arkadaşlarınızla, vatanına, milletine, devletine, bayrağına bağlı anlayış içerisinde, birlik ve beraberlikle çalışmaya devam, sizleri seviyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.