Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin televizyonu yeni yayın dönemine başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internet tabanlı yayın organı ABB TV, gündem belirleyecek programları ve içerikleriyle yeni yayın dönemine başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin televizyonu yeni yayın dönemine başlıyor
Yayınlama: 02.10.2024
1
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri tarafından düzenlenen ihaleler ile Meclis toplantılarını canlı yayınlayan ABB TV, yeni yayın döneminde de içeriği, konukları ve gündem belirleyen programlarıyla Başkentlilerle buluşuyor. 

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hazırlanan programların yanı sıra ABB’ye ait spor kulüplerinin karşılaşmaları ile etkinlik ve konserlerin canlı yayınlandığı ABB TV, yeni sezona “merhaba” demeye hazırlanıyor.

Ankara odaklı ilk televizyon kanalı olan ABB TV'de yine dopdolu programlar ve sürpriz konukların yer alacağını vurgulayan ABB TV Genel Yayın Sorumlusu Elif Akaydın Özkan, “4 yıldır ABB'nin resmi yayın organı olarak çalışmalarını aynı heyecanla sürdüren ABB TV, yeni yayın döneminde de Ankara'nın dinamiklerini yansıtan zengin içerikleri, izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.