Tuzla Belediyesinden üniversite öğrencilerine 10 bin TL’lik eğitim desteği

Tuzla Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik bir destek programı başlattı.

Tuzla Belediyesinden üniversite öğrencilerine 10 bin TL’lik eğitim desteği
Yayınlama: 03.10.2024
2
A+
A-

Tuzla Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir destek programı başlattı. Bu program kapsamında, belirli kriterleri karşılayan öğrencilere 10 bin TL’lik eğitim desteği verilecek.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl yaptığı açıklamada, başvuruların 1-15 Ekim tarihleri arasında Beyaz Masa veya E-belediye üzerinden gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Başkan Eren Ali Bingöl, gençlere seslenerek, “Yakın zamanda ben de aynı yollardan geçtim. Bir üniversitelinin ihtiyaçlarını iyi bilirim. Tuzla’mızın her genci benim de kardeşimdir. Gençliğinizin tadını çıkaracağınız bu dönemde, üniversite eğitimi yolculuğunda yalnız değilsiniz. Eğitim yolunda, bilimin ışığında durmadan ilerlemeniz, aileniz kadar bizim de temennimizdir” dedi.

Maddi kaygıların akademik başarıların önüne geçmemesi için gereken desteği sağladıklarını vurgulayan Eren Ali Bingöl, “10.000 TL’lik eğitim desteğiyle yanınızdayız. Eğer Tuzla’da ikamet ediyor ve lisans eğitimi alıyorsanız, bu destekten faydalanabilirsiniz. Burası bizim ortak yuvamız; sizler de bu yuvanın geleceğe umutla gelişen birer ferdisiniz. Birlik ve dayanışmayla aşamayacağımız sorun yok. Hep destek, tam destek” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.