Büyükkılıç, Gastronomi Günleri hazırlıklarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 4-10 Ekim günleri arasında düzenlenecek Kayseri Gastronomi Günleri hazırlıklarını yerinde inceledi.

Büyükkılıç, Gastronomi Günleri hazırlıklarını inceledi
Yayınlama: 03.10.2024
1
A+
A-

Tüm vatandaşları 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri’nde lezzet yolculuğuna davet eden Büyükkılıç, “Hem Kayseri’mizin insanlarını hem şehir dışından teşrif edecek kardeşlerimizi Kayseri’yi görmeye, ürünlerini tatmaya, şeflerimizin şovlarını görmeye davet ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 4-10 Ekim günleri arasında düzenlenecek 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri lezzet avcılarını kadim kentin lezzet dolu mutfağında unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi büyük etkinlik alanında 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri için yapılan hazırlıkları inceledi. Alanda kurulan stantları dolaşan Büyükkılıç, ilgililerden bilgi aldı.

İncelemelerinde Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ve daire başkanları eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, incelemelerinin ardında açıklamalarda bulunarak, “Kayseri’de Gastronomi Günleri başlıyor. Yarın burada yapılacak olan açılışlar ile şeflerimizle, stantlarımızla, ürünlerimizle halkımızı buluşturmaya çalışacağız” dedi.

Büyükkılıç, Gastronomi Günleri’ni heyecanla beklediklerini dile getirerek, “1 tona yakın sucuk döner dağıtacağımızı da vatandaşlarımıza müjdeliyoruz. Durmak yok koşmaya devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

4 Ekim Cuma günü saat 14.00’te açılışı yapılacak olan 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri, lezzet dolu bir şölen sunacak.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.