Avcılar’da Sokaklar Dönüşüyor Projesiyle mahalleler oyun alanına dönüştürülüyor

Avcılar Belediyesi, “Sokaklar Dönüşüyor Projesi” kapsamında Yeşilkent Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde bulunan alanı güvenli ve çocuk dostu oyun alanına dönüştürdü.

Avcılar’da Sokaklar Dönüşüyor Projesiyle mahalleler oyun alanına dönüştürülüyor
Yayınlama: 11.10.2024
0
A+
A-

Avcılar Belediyesi; çocukların mahallelerinde güvenle ve özgürce oynayacağı “Sokaklar Dönüşüyor” projesini Yeşilkent Mahallesi’nde uygulamaya başladı. Marmara Belediyeler Birliği, Superpool ve Global Designing Cities Initiative (GDCI) iş birliğiyle hayata geçirilen projenin ilk adresi Tevfik Fikret Caddesi’nde bulunan alan oldu. Leyla Bayram İlkokulu’nun hemen yanında oluşturulan geleneksel oyun alanlarıyla çocukların güvenli bir ortamda özgürce akıl oyunlarıyla buluşuyor.

Oluşturulan güvenli oyun alanında çocuklarla oyunlar oynayan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara; “Marmara Belediyeler Birliğimizle iş birliği içerisinde “Sokaklar Dönüşüyor” projesi kapsamında bugün Yeşilkent Mahallemizdeyiz. Leyla Bayram İlkokulumuzun hemen yanında, trafiğe de kapattığımız sokakta çocuklarımızın gönlünce eğlenebileceği ve vakit geçirebileceği bir alan oluşturduk. Hem güvenlik anlamında hem de eğlence anlamında çok güzel bir iş oldu. Ben bütün çalışma arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.