Trump’ın miting alanı yakınlarında dolu silahlı bir kişi yakalandı

Kaliforniya, 14 Ekim (Hibya) – Yerel polis, Cumartesi günü Güney Kaliforniya’da eski Başkan Donald Trump’ın miting alanı yakınlarında dolu silahı ve yüksek kapasiteli şarjörü olan bir adamın tutuklandığını açıkladı.

Trump’ın miting alanı yakınlarında dolu silahlı bir kişi yakalandı
Yayınlama: 14.10.2024
0
A+
A-

Riverside kasabası Şerif Ofisi, Trump'ın Coachella Vadisi'ndeki mitinginde görevli polis memurlarının yerel saatle 17:00'den hemen önce bir kontrol noktasında siyah bir SUV sürücüsüyle temasa geçtiğini söyledi.

Şerif ofisi, 49 yaşında bir erkek olan sürücünün yasadışı olarak bir av tüfeği, dolu bir tabanca ve yüksek kapasiteli bir şarjör bulundurduğunun belirlendiğini söyledi.

Las Vegas'tan Vem Miller olduğu belirlenen sürücü gözaltına alındı.

Miller daha sonra John J. Benoit Gözaltı Merkezi'nde dolu ateşli silah bulundurmak ve yüksek kapasiteli şarjör bulundurmak suçlarından tutuklandı. Cumartesi günü 5,000 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Şerifin ofisinden, olayın Trump'ın ya da etkinlikteki herhangi bir kişinin güvenliğini etkilemediğini açıklandı.

Medya mensupları ve VIP bilet sahipleri, sürücülerin kaput ve bagajlarını açmalarının istendiği ve her aracın bir K-9 memuru tarafından arandığı geniş, çimenlik bir alana varmadan önce eyalet ve yerel kolluk kuvvetleri tarafından yönetilen bir dizi kavşaktan geçirildi. Diğer genel bilet sahipleri ise miting alanından yaklaşık 3 mil uzaklıktaki bir alana yönlendirildi ve burada otobüslere bindirilerek alana götürüldü.

Trump'ın kampanyası tutuklamayla ilgili yorum talebine hemen yanıt vermedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.