Osmangazi Kent Konseyi tarihi binada hizmete başladı

Osmangazi’nin gelişimine katkı sağlamak, gönüllülük esasına göre şehrin sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla faaliyet yürüten Osmangazi Kent Konseyi, düzenlenen törenle birlikte yeni binasında hizmete başladı.

Osmangazi Kent Konseyi tarihi binada hizmete başladı
Yayınlama: 17.10.2024
3
A+
A-

Osmangazi Kent Konseyi, düzenlenen törenle birlikte yeni binasında hizmete başladı. Açılış törenine, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Tam yol ileri diyerek 29 Ekim’e kadar 8 açılış daha gerçekleştireceğiz. Osmangazi Kent Konseyi, ürettikleri projeler ve katma değerler ile Osmangazi’de yaşayanların nefes alacağı bir kent inşa etmeye katkı sunuyor. Osmangazi Kent Konseyi’mizin yeni hizmet binası hayırlı olsun. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz da konsey olarak toplumun tüm dinamikleri, akademik odaları, meslek odalarını, üniversiteleri, siyasi partileri, sendikaları, çocukları, gençleri ve kadınları temsil etmeye ve Osmangazi’nin geleceği için beraber çalışmaya söz verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile birlikte Osmangazi Kent Konseyi’nin faaliyetlerine devam edeceği yeni binası hizmete açıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.