Başkan Çaykara: Avcılar’ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz

Avcılar Belediyesi akıllı ve dayanıklı yeni hizmet binasına kavuşuyor. Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, binanın sadece bir yapı değil, Avcılar’da gerçek hizmetin ve dayanışmanın sembolü olacağını söyledi.

Başkan Çaykara: Avcılar’ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz
Yayınlama: 18.10.2024
1
A+
A-

Avcılar Belediyesi akıllı, depreme dayanıklı ve sürdürülebilir yeşil binasına kavuşuyor. Vatandaşlara müjdeyi Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara verdi. İBB Meclisi’nde konuşan Çaykara, Avcılar’ın çehresini değiştirecek projenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte inşa edileceğini söyledi.

Avcılar Belediyesi’nin yeni hizmet binasını vatandaş dostu, çevreci, teknolojik bir yaklaşımla en kısa sürede bitirip hizmete sunacaklarını belirten Başkan Çaykara; “Yeni binamızla birlikte gelişecek kapasiteyle hizmetlerimizin daha da hızlanmasını sağlayacağız. Avcılar’ı hep birlikte yaşamın merkezi yapacağız.” dedi.

Başkan Çaykara, Avcılar’a verdiği desteklerden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

İBB Meclisi tarafından onaylanan protokolün tarihi bir önem kazandığını belirten Çaykara, “Bu bina, sadece bir yapı değil; Yaşamın Merkezi Avcılar’da gerçek hizmetin ve dayanışmanın sembolü olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 16 milyon için eşit hizmet vizyonu sayesinde Avcılar’a ve İstanbul’a yepyeni bir değer kazandırıyoruz. Avcılar’ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.