Başkan Özer: Tüm İstanbul Esenyurt’un temizliğini konuşacak

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Temizlik İşleri Atık Lojistik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Özer: Tüm İstanbul Esenyurt’un temizliğini konuşacak
Yayınlama: 18.10.2024
3
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Özer tarafından hayata geçirilen Temizlik İşleri Atık Lojistik Merkezi faaliyete başladı.

Akçaburgaz Mahallesi’nde yer alan tesis; 740 personel, 114 yeni araç ve bir çöp toplama istasyonu ile Esenyurtlulara hizmet verecek. Günlük toplanan bin 100 ton evsel atık, merkezde biriktirilerek gün sonunda büyük araçlarla İBB’nin katı atık aktarma merkezlerine transfer edilecek. Hem zamandan hem de yakıttan tasarruf saylayacak bu uygulama ile Esenyurt temiz bir görünüme kavuşacak.

Tesisin açılışını gerçekleştiren Başkan Özer, Esenyurt’un temizliği için özveriyle çalışan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, birlikte ilçeyi çöp dağlarından kurtardıklarını söyledi.

Başkan Özer, temizliğiyle anılan bir ilçe haline geleceklerini belirterek, “Burada 740 çalışanımızla yani Esenyurt’un kahramanlarıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. 114 tane aracımız var ve günde 1 ton çöp topluyoruz. En büyük temizlik filosuna sahibiz ve en kapsamlı temizlik operasyonunu yürütüyoruz.” dedi.

İmamoğlu’nun ilçenin temizliği konusunda kendisini tebrik ettiğini ifade eden Başkan Özer, “Başkanınız olarak her zaman yanınızdayım. Sizin bu kente sahip çıktığınızı biliyorum. Ben de size sahip çıkacağım. Şimdi filomuza yeni araçlar takviye edeceğiz ve herkes İstanbul’da Esenyurt’un temizliğini konuşacak.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.