“İndirim Korumalı” Alışveriş ile alışverişte yepyeni bir dönem başlıyor

Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen markalarını bünyesinde bulunduran Boyner, tanıttığı “İndirim Korumalı Alışveriş” yöntemi ile müşterilerine fiyat güvencesi sağlıyor. Tüketici dostu bu yeni alışveriş yöntemiyle Boyner mağazalarından veya boyner.com.tr’den alışveriş yapan müşteriler, satın aldıkları ürünün fiyatının 30 gün içinde düşmesi durumunda aradaki farkı hediye paracık olarak geri alabiliyor.

“İndirim Korumalı” Alışveriş ile alışverişte yepyeni bir dönem başlıyor
Yayınlama: 18.10.2024
1
A+
A-

Boyner, alışverişte çığır açan ve müşterilerine değer katan uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Boyner mağazaları, boyner.com.tr veya Boyner Now’dan Hopi ile alışveriş yapanlara özel bir alışveriş yöntemi olarak sunulan ‘İndirim Korumalı Alışveriş’ müşterilerin değişen fiyatlara karşı kendini daha güvende hissetmesini sağlıyor.

18 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Boyner mağazalarından veya boyner.com.tr’den satın alınan ürünlerin fiyatı 30 gün içerisinde düşerse, aradaki fark müşterinin Hopi hesabına hediye paracık olarak tek seferde geri yatırılıyor. Boyner’in tüketici dostu bu uygulaması “Aldığım ürünün fiyatı düşer mi?” sorusunu ortadan kaldırarak rahat ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.