Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Diyarbakır, 18 Ekim (Hibya) – Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde Melik Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nden öğrencilere kırtasiye yardımı
Yayınlama: 18.10.2024
0
A+
A-

27 yıl önce mezun olduğu okulu ziyaret eden Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Felat Bozarslan, Melik Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Yıldırım ve Müdür Yardımcısı Naile Korkut ile görüştü. Samimi bir havada geçen görüşmeden sonra okulda okuyan öğrenciler için getirilen kırtasiye yardımı okul yönetimine teslim edildi.

GGC Başkanı Bozarslan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, eğitime ve gençlerin geleceğine katkı sağlamayı hedefleyen bu yardımın sadece bir baslangıç olduğunu belirterek, “Önümüzdeki dönemde yardımlarımız artarak devam edecek. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti olarak öğrencilere destek olmayı bir sorumluluk olarak görüyoruz.Ayrıca yaklaşan kış mevsimi öncesi öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçları için bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçları ön plana çıkacaktır. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti olarak, öğrencilerin bu ihtiyaçlarını karşılamak için toplumsal duyarlılıkla hareket etmeye devam edeceğiz. Destek vermek isteyen kişi ve kurumları bu anlamlı projeye katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Öğrencilerle ilgili dayanışma çağrısı yapan GGC Başkanı Felat Bozarslan, şöyle devam etti:

“Çocuklarımızın eğitim hayatlarında yalnız olmadıklarını hissetmeleri bizler için çok önemli. GGC olarak, onların yanında olmaya devam edeceğiz. İhtiyaçlarının karşılanması konusunda elimizden gelen desteği sürdüreceğiz. Bu dayanışmaya katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür ederiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.