Kayseri Gastronomi Çalışma Grubu, Erciyes Kayak Merkezi’nde toplantı gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin himayelerinde faaliyet gösteren Kayseri Kent Konseyi Gastronomi Çalışma Grubu, Erciyes Kayak Merkezi’nde toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Gastronomi Çalışma Grubu, Erciyes Kayak Merkezi’nde toplantı gerçekleştirdi
Yayınlama: 21.02.2025
0
A+
A-

Toplantı, Kayseri'nin gastronomi potansiyelini artırmak ve yerel ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla düzenlendi.

 Konsey, 22 farklı alanda yaklaşık 300 temsilcisiyle gastronomi alanındaki toplantıya ev sahipliği yaptı.

Toplantıya Kayseri Kent Konseyi Başkanı Serdar Altuntuğ, grup üyeleri ile birlikte Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu ve otel şefleri katıldı. Toplantıda, Erciyes’in gastronomide daha fazla ön plana çıkması için yapılacak çalışmalar, yerel ekonomiye katkı sağlayacak projeler ve hizmetler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ülker tarafından “Kış Turizmi Destinasyonlarında Yiyecek ve İçecek Hizmeti Performansı” konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Elcuman, toplantının önemine vurgu yaparak, Erciyes Kayak Merkezi’nin Kayseri’nin ve Türkiye’nin en önemli markası olmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

 

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.