ABB Başkanı Yavaş, Yeşil Enerji Ödülü’nü aldı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler dolayısıyla Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından “Yeşil Enerji Ödülü”ne layık görüldü.

ABB Başkanı Yavaş, Yeşil Enerji Ödülü’nü aldı
Yayınlama: 19.09.2024
2
A+
A-

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yavaş, “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.

Yavaş, Brezilya’nın Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Da Costa Paes’i ve Birleşik Arap Emirlikleri Endüstri ve İleri Teknoloji Bakanı Sultan Bin Ahmed Al Jaber’i geride bırakarak uluslararası prestije sahip “Yeşil Enerji Ödülü”ne layık görüldü.

Yavaş, “Yeşil Enerji Ödülü” hakkında sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, enerji projelerine sağlanan kurumsal ve finansal desteklerin bu başarıda büyük rol oynadığını belirtti. Yavaş açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim.”

 

 

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.