Adana’da öğrenciler için “Kendi Geleceğini İnşa Etmek” konulu toplantı düzenlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz Büyükşehir Kurs Merkezleri’nde eğitim gören öğrenciler için, “Kendi Geleceğini İnşa Etmek” konulu toplantı gerçekleştirdi.

Adana’da öğrenciler için “Kendi Geleceğini İnşa Etmek” konulu toplantı düzenlendi
Yayınlama: 02.10.2024
0
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen eğitim etkinliğinde, gençlere çok güvendiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Gençlere güveniyor ve inanıyorum. Ülkenin yükselişi gençlerin yükselişi ile mümkün olacaktır” dedi.

Gençlerin salondaki enerjisini, heyecanını ve canlılığını son derece mutluluk verici bulan Başkan Zeydan Karalar, onlara birbirinden kıymetli eğitim ve kariyer tavsiyelerinde bulunurken, gençlerin daha rahat ders çalışabilmesi adına kente ikinci halk kütüphanesini de en kısa sürede kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Ülke sevgisinin, okul sıralarındayken öğrenileceğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Gençler, ülkenizi sevin! Biz okul sıralarında ülke sevgisinin, yurttaşlığın, ülkenin sorunlarının ne olduğunu öğrendik. Çok sayıda gencimiz yurtdışına çıkıyor. Çok yazık. Devlet bizim gelişmemiz için olanaklar sağlıyor. Dolayısıyla bizim, bu ülkeye karşı sorumluluğumuz var, ülkemizi sevmek durumundayız. Kendimizi yükseltirken devletimizin de yükselmesini sağlıyoruz. Bunu unutmamalıyız. Ne kadar genç beyin ülkemizde kalırsa, ülkemiz de o oranda gelişir. Ben, hiçbir şartta bu ülkeyi bırakıp gitmek istemedim. Hepimizin bu ülkeye borcu var” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.