Afyonkarahisarlı şehit aileleri, gaziler ve yakınları, Kasapoğlu’nu ziyaret etti

Afyonkarahisar, 29 Mayıs (Hibya) – Afyonkarahisar’daki şehit aileleri, gaziler ve yakınları kendilerine verdiği destekten dolayı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Afyonkarahisarlı şehit aileleri, gaziler ve yakınları, Kasapoğlu’nu ziyaret etti
Yayınlama: 29.05.2024
6
A+
A-

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazi ve yakınlarının katıldığı ziyarette, göreve geldiği günden bu güne Afyonkarahisar'a eğitim, gençlik, spor gibi birçok alanda katkıları olan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun şehit aileleri ve gazilere ilgi, alakasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Teşekkürlerini ileten Başkan Kumartaşlı, üzerinde dernek madalyasının olduğu teşekkür belgesini Kasapoğlu’na takdim etti.

Kasapoğlu, meslek hayatı boyunca aldığı en anlamlı belgelerden biri olduğunu belirterek, ziyaretine gelenler nezdinde tüm şehit aileleri ve gazilere selamlarını iletti.

Başkan Kumartaşlı, “Derneğimiz teklifi ile Afyonkarahisar'ın en prestijli mevkisinde açılacak olan gençlik merkezi'ne, Şehit Polis Memuru Ayhan Sarıçiçek'in isminin verilmesinden dolayıda kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.