AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinden yeni sağlık personeli açıklaması

Afyonkarahisar, 9 Ağustos (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, şehre yeni sağlık personellerinin geleceğini duyurdu.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinden yeni sağlık personeli açıklaması
Yayınlama: 09.08.2024
4
A+
A-

AK Partili milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, ortak bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı’nın Afyonkarahisar’a yaptığı fiziksel yatırımların yanı sıra personel yatırımlarının da güç geçtikçe arttığı belirtilen açıklamada “Bu konuda AK Parti’nin üç milletvekili olarak elbirliğiyle şehrimizin sağlık ihtiyaçlarını bakanlığına iletip takibini sağladıktan sonra kısa bir sürede karşılığını alıyoruz.” denildi.

Açıklamada ilin sağlık ihtiyaçları alanındaki erişimi kolaylaştırarak vatandaşlara verilen sözlerin bir bir yerine getirildiği aktarılarak, şunlar ifade edildi:

“Bu kapsamda Afyonkarahisarımıza yedi uzman tabip, bir tabip, bir eczacı, altı sağlık teknikeri, dört ebe, 11 hemşire, dokuz sağlık memuru Haziran dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atama kurası kapsamında şehrimizde görev yapacaklardır. Sağlık sektörüne taze kan sağlayacak personellerimizin hayırlı olmasını diliyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.