Akhisar Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yönetiminde belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem ve 2 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Akhisar Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Yayınlama: 03.09.2024
4
A+
A-

Meclis görüşmeleri öncesi gündem ile ilgili konuşan Başkan Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümünü Akhisar’da birbirinden güzel etkinlikler ile coşkulu bir şekilde kutladıklarını dile getirdi. 6  Eylül Akhisar’ın düşman işgalinden kurutuluşunu da kutlayan Başkan Dutlulu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve sayısız kahramanımızın kazandığı 30 Ağustos Zaferi’ni geçtiğimiz hafta çok güzel etkinlikler ile kutladık. Fener Alayının ardından gerçekleştirdiğimiz Ali Altay konseri ile günün anlamına uygun çok güzel marşlar söyledik. Şimdi de önümüzde Akhisar’ımızın kurtuluş günü olan  6 Eylül var .6 Eylül’de Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile ortak yapacağımız Sertap Erener konserimiz var. Herkesi bu güzel konsere bekliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e de destekleri için çok teşekkür ediyoruz.” 

Eylül ayı olağan meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek görüşüldü ve alınan kararların bazıları şöyle:

“Devlet Malzeme Ofisi (DMO) üzerinden Akhisar Belediyesi’nde kullanılmak üzere iş aracı alınması için kredi çekilmesi hususunda Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun yetkili kılınması ile ilgili madde oy birliğiyle kabul edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Medar Mahallesi 189 ada 5 parsel ile 190 ada 1 parselin cephe aldığı yollara isim/numara verilmesi ile ilgili madde görüşülmek üzere Kanun Nizam ve İmar Komisyonlarına havale edilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Hacıishak Mahallesi, 1777 ada, 1 parselin batısındaki park alanında 1 adet “trafo alanı” ve eşdeğer park alanı ayrılmasına yönelik Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından hazırlatılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğiyle ilgili madde oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Mecliste gündeme gelen ek gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.