Akhisar Belediyesi’nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek

Akhisar Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençlere soru bankası, konu anlatımı ve deneme sınavlarını içeren kitap desteğinde bulunuyor.

Akhisar Belediyesi’nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek
Yayınlama: 30.09.2024
2
A+
A-

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, geleceği oluşturacak gençlere yapılan her yatırımın oldukça değerli olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin eğitim yolculuğunda karşılaştıkları maddi zorlukları bir nebze olsa hafifletmek istediklerini belirten Başkan Dutlulu, “Gençlerimizin eğitim yolculuğunda karşılaştıkları maddi zorlukları biliyoruz. Bu yüzden, Akhisar Belediyesi olarak uzman eğitimciler tarafından hazırlanan test kitaplarını ücretsiz olarak gençlerimize ulaştırıyoruz.” dedi.

Başkan Dutlulu, öğrencilerin, öğrenci kimlik kartlarıyla hafta içi her gün, belediyenin önüne kurulacak stantlara gidip kitaplarını alabileceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Kitaplar bizden, başarı ise gençlerimizden. Geleceğimizin mimarı gençlerimizin kurdukları güzel hayallere yardımcı olmak için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Test kitaplarını alan öğrenciler, Başkan Dutlulu’nun eğitime yönelik destekleri için memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini iletti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.