Amedspor Kadın Futbol Takımı, çalışmalarına yeniden başlıyor

Diyarbakır, 18 Ekim (Hibya) – Amedspor Kadın Futbol Takımı, milli maçlar nedeniyle verilen 3 günlük iznin bitmesiyle çalışmalarına yeniden başlıyor.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, çalışmalarına yeniden başlıyor
Yayınlama: 18.10.2024
0
A+
A-

Teknik direktör Erhan Eren yönetiminde, yarın deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı için hazırlıklara ara vermeden devam edecek.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, geçen hafta kendi sahasında Bornova Hitap Spor ile oynadığı maçın ardından milli ara nedeniyle sporcularına 3 günlük izin vermişti. Teknik Direktör Erhan Eren, bu iznin sona erdiğini ve takımdaki tüm oyuncuların tam kadro olarak,Bugün saat 13.00’de Şehmus Özer tesislerinde ilk antrenmanlara başlayacağını belirtti.

Amedspor kadın futbol takımı 3 Kasım'da deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçı için hazırlıklar tam kadro olarak devam edecek. Zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayacaklarını belirten teknik adam Erhan Eren, ligdeki ara dönemi en verimli şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Bornova Hitap Spor maçındaki performansıyla dikkat çekmiş, ancak bu performansı sürdürebilmek adına Galatasaray maçı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyor. Takımda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmaması, teknik heyet ve oyuncular arasında moralleri yükseltti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.