Antakya Belediye Başkanı Yapar, gastronomi çarşısını ziyaret etti

Hatay, 13 Eylül (Hibya) – Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Hatay Valiliğince inşa edilen Gastronomi Çarşısı’nı ziyaret ederek işletme sahipleri ile bir araya geldi.

Antakya Belediye Başkanı Yapar, gastronomi çarşısını ziyaret etti
Yayınlama: 13.09.2024
2
A+
A-

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Hatay Valiliğince inşa edilen Gastronomi Çarşısı’nı ziyaret ederek işletme sahipleri ile bir araya geldi.

Gastronomi Çarşısında incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, şu görüşlere yer verdi:

“Hatay’ımızın sevilen lezzetlerini yeniden turizme kazandıracak olan Gastronomi Çarşısında işletme sahiplerimizle bir araya geldik. Şehrimizin gastronomi turizminde yeni merkezi olacak olan çarşıya katkı sağlayan tüm işletmecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay Valiliğimizce inşa edilen çarşımızın çevre düzenleme ve yol çalışmalarını da hızla sürdürüyoruz. Çarşımız en kısa sürede vatandaşlarımızın ve şehir dışından gelen misafirlerimizin hizmetine açılacak. Şimdiden Antakya’mıza hayırlı uğurlu olsun.”

Gastronomi çarşısı içerisinde Antakya’nın sevilen lezzetlerini satışa sunacak olan işletme sahipleri şehir turizmine katkı sağlayacak olan çarşının inşası ve hizmete sunulması için gayret gösteren Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’a ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Heyet çarşı incelemelerinin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Başkan Yapar çarşı içerisinde yaptığı incelemeler sonrasında Antakya Belediyesi Fen İşleri ekiplerince çarşı etrafında yürütülen yol yapım çalışmalarını da denetledi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması konusunda talimat veren Yapar, gayretlerinden dolayı ekiplere teşekkürlerini iletti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.