ANTALYA OSB’NİN YENİ BAŞKANI HASANALİ GÖNEN

Merhum Ali Bahar’ın elim bir tekne kazası sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hasanali Gönen, Başkan Vekilliği’ne de Yiğit Budak seçildi.

ANTALYA OSB’NİN YENİ BAŞKANI HASANALİ GÖNEN
Yayınlama: 06.08.2024
14
A+
A-
Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın zamansız vefatının ardından, Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulunda görev alacak isimler belli oldu. Antalya OSB Müteşebbis Heyeti, Merhum Ali Bahar’ın 19 Temmuz’da hayatını kaybetmesinin ardından 24 Temmuz’da Antalya Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında toplandı. 15 üyeden oluşan Müteşebbis Heyete, Ali Bahar’ın yerine birinci sıra birinci yedek üye Köksal Sarı dahil oldu. Müteşebbis Heyet içerisinden seçilen 5 kişinin oluşturduğu Yönetim Kurulunda da birinci sıra birinci yedek üye Canan Keskin Gürkan görev aldı. Müteşebbis Heyet Toplantısının hemen ardından ilk toplantısını gerçekleştiren Bölge Yönetim Kurulu, yeni başkanı seçti. Merhum Ali Bahar’ın başkanlık döneminde Başkan Vekili olarak görev yapan Hasanali Gönen oy birliği ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına seçildi. Hasanali Gönen’den boşalan Başkan Vekilliği görevini de Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak üstlendi.

ANTALYA OSB’YE ÇAĞ ATLATTI

Merhum Ali Bahar’ın 9 yıllık görev süresi boyunca Antalya OSB’ye çağ atlattığını ve Antalya’ya sayısız eser kazandırdığını ifade eden Başkan Hasanali Gönen, “Her şeyden önce en iyi dostumu, kardeşimi kaybettim. Zamansız vefatının yarattığı boşluk ve acı, kolay kolay hafiflemeyecek. Hatırasını yaşatmak, eserlerine ve hayata geçirmeyi planladığı projelerine sahip çıkıp devam ettirmek boynumuzun borcudur. Her fırsatta geçmiş dönem Antalya OSB Başkanlarından mükemmel bir miras devraldığını ve halefi olduğu Çetin Osman Budak’tan sonra Antalya OSB’de Başkanlık yapmanın çok kolay olduğunu ifade ederek, önceki başkanlarımızı onurlandırırdı. Bizlere mükemmelden de öte bir Antalya OSB bıraktığı için, Ali Bahar’dan sonra Başkanlık yapmak tıpkı kendisinin de belirttiği gibi kolay olacak. Fakat kalbimizdeki sızı ve ona olan özlemimiz katlanarak artacağından, onsuz yaşamak, onun ardından Başkanlık görevini üstlenmek hiç kolay olmayacak” dedi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.