AOSB Spor Şenliği Basketbol Turnuvası Sonuçlandı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) bu yıl da sporun, sanatın ve sosyal faaliyetlerin merkezi olmaya devam ediyor. AOSB Bölge Müdürlüğü tarafından 2013 yılından beri düzenlenen geleneksel AOSB Spor Şenliği çerçevesindeki 2. Basketbol Turnuvası, büyük bir coşkuyla tamamlandı.

AOSB Spor Şenliği Basketbol Turnuvası Sonuçlandı
Yayınlama: 26.09.2024
7
A+
A-

Turnuvada 19 takım, dostluk ve centilmenlik ruhu içinde kıyasıya mücadele etti. Salonu dolduran mesai arkadaşları ve aileler, oyunculara destek verirken, heyecan dolu anlar yaşandı. Adnan Menderes Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva, sporun birleştirici gücünü en güzel şekilde sergiledi.
Final Maçında AOSB Şampiyon Oldu
Yarı finallerde Atlas Denim ile ABCO, AOSB takımı ile Reakteks karşı karşıya geldi. Finalde ise AOSB Basketbol takımı, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş’nin ABCO takımını 37-22’lik skorla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. ABCO ikincilik, Atlas Denim ise üçüncülük kupasını kazanırken, “En Centilmen Takım” ödülünün sahibi Doğanay Gıda oldu. Turnuvanın Sayı Kralı ise AOSB’den Emre Ocak olarak belirlendi.
Bölge Müdürü Akpınar’dan Teşekkür ve Gelecek Vizyonu
Final maçına katılarak sporculara moral veren AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. Sporun ilham verici gücüne inandığını belirten Akpınar, turnuvanın dostluk ve kardeşlik duygularının ön plana çıkmasına katkı sağladığını vurguladı. Ersin Akpınar, sanayiciler ile çalışanlarının kaynaşmasını ve moral bulmasını amaçlayan bu tür etkinliklerin geleneksel olarak devam edeceğini ifade ederek, “Futbolla başlayan sportif yarışmalarımızı şenliğe dönüştürdük. Tüm yıla yaydığımız Spor Şenliklerimiz, bundan sonraki süreçte de devam edecektir” dedi. AOSB, sporun sadece bir rekabet alanı olmadığını, aynı zamanda sosyal bir birliktelik oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.