Arıkan: Türkiye tarımsal üretimdeki gücünü de maalesef yitirdi

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, Burdur İl Kongresi’nde konuşma yaptı.

Arıkan: Türkiye tarımsal üretimdeki gücünü de maalesef yitirdi
Yayınlama: 15.09.2024
2
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, İsrail’in bütün bölgeyi, hatta dünyayı kaosa ve savaşa teslim etmek için planları olduğunu belirtti.

Türkiye’nin 7 Ekim’den bugüne, Gazze’ye yönelik başlayan soykırıma karşı tutarlı bir politika oluşturmadığını vurgulayan Arıkan, şunları söyledi:

“Önce ticaret yok dediler, sonra olduğu ortaya çıktı. Sonra var ama azaltıyoruz dediler. Aylar sonra, ticareti kestik dediler. Fakat bu sefer gemi ve liman düzeniyle oynadılar. Şimdi ise tüm kamuoyu “İsrail’e giden vanaları kapat” diye bas bas bağırırken, yine oralı olmuyorlar! Ekonomisiyle, dış politikasıyla, hukukuyla harab olmuş bir vaziyetteyiz. Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri Ekonomi. 22 yıldır; ardı sıra uygulanan yanlış politikalar, girişilen maceraperest politikalar sonucunda ülkemiz; Bizim çok önce uyardığımız gibi borç-faiz batağına saplandı.”

Türkiye'nin milli görüşe ihtiyacı olduğunu belirten Arıkan, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’yi mevcut şartlarından çıkaracak tek hareket Milli Görüştür. Tek siyasi parti Saadet Partisidir. Aslında 55 yıldır, bu hep böyle oldu. Bunu 71’de Milli Nizam Partisiyle, 74’de Hükümet Ortaklığıyla, 79’da Bakan düşürmekle, 89’da Belediyecilikle, 96’da Hükümetle, 2001’de boyun eğmemekle, ve 2023’te tüm menfi propagandalara rağmen dimdik durarak gösterdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da; Erbakan hocamızın yolundan yürüyen Genel Başkanımızın yolundan yürüyeceğiz inşallah! Kıymetli kardeşlerim; Milli Görüş hareketi, Saadet Partisi böyle bir maziye sahiptir. Dolayısıyla bu geçmişe böyle bir mirasa sahip bizler; geleceği inşa etmekle mükellefiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.