Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi kapılarını öğrencilere açacak

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler Mahallesi’nde temelini attığı Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi’nin inşaatında sona yaklaşıldı.

Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi kapılarını öğrencilere açacak
Yayınlama: 06.08.2024
2
A+
A-

Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine Metin Azak isimli bir hayırsever vatandaşın destekleriyle hayata geçirilen Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi 2024-2025 eğitim öğretim yılı ile birlikte kapılarını öğrencilere açacak.

Toplam 500 metrekare alan üzerine tek katlı olarak inşa edilen kreşin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçiliklerin ve çevre düzenleme çalışmaların yürütüldüğü kreş, dört sınıftan oluşacak. 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede inşa edilen kreşin içerisinde müdür odası, öğretmenler odası, veli görüşme alanı, revir, kapalı etkinlik alanı ve veliler için bekleme alanı yer alacak. Kreş bünyesinde, çocuklar için açık etkinlik ve oyun alanları ile hobi bahçesi de bulunacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, temeli geçen Mayıs ayında atılan Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi inşaatını gezdi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Aydın, inşaatın beklentilerinden daha hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.