Bakan Güler, Malezya Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Malezya Günü ve Malezya Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı.

Bakan Güler, Malezya Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı
Yayınlama: 16.09.2024
3
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Malezya Günü ve Malezya Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı.

Bakan Yaşar Güler ve beraberindeki Komutanlar, Malezya’nın Ankara Büyükelçisi Sazali Bin Mustafa Kemal tarafından karşılandı.

Güler yaptığı konuşmada, “Dost ve kardeş Malezya ile tarihten gelen köklü ilişkilerimizde temel amacımız; derin bir güvene dayanan dostluk ve iş birliğimizi, her alanda çok daha ileriye taşımaktır. Bu konuda Malezya’nın Sayın Büyükelçisi de göreve başladığı ilk günden itibaren gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla, ülkelerimiz arasındaki dostluk ve iş birliğinin güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Bu çabaları nedeniyle kendilerine özellikle teşekkür etmek istiyorum. İnanıyorum ki Türkiye-Malezya dostluk ve kardeşliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.