Bakan Kacır: Uluslararası Buluş Fuarı’nı TEKNOFEST bünyesinde düzenliyoruz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uluslararası Buluş Fuarı’nı (ISIF) TEKNOFEST bünyesinde gerçekleştireceklerini açıkladı.

Bakan Kacır: Uluslararası Buluş Fuarı’nı TEKNOFEST bünyesinde düzenliyoruz
Yayınlama: 03.10.2024
0
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Patent ve Marka Kurumu’nun her yıl Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA) iş birliğiyle gerçekleştirdiği Uluslararası Buluş Fuarı’nı (ISIF) TEKNOFEST bünyesinde düzenlediklerini duyurdu.

 

Dünyanın en fazla ziyaretçi sayısına sahip icat fuarı olan ISIF'in 2016'dan bu yana 62 farklı ülkeden 4 binin üzerinde teknolojiye ev sahipliği yaparak, inovasyon sahnesinde önemli bir platform olduğunu belirten Kacır, “Bu yıl dokuzuncusunu TEKNOFEST Adana kapsamında gerçekleştirdiğimiz fuarda, 298’i yerli 56’sı yabancı olmak üzere toplam 354 buluş sergileniyor” dedi.

Bakan Kacır, ISIF’in nitelikli fikir üretiminin olduğu interaktif bir organizasyon olarak öne çıktığını vurgulayarak şunları söyledi:

“9. Uluslararası Buluş Fuarı’nın, yerli ve yabancı buluşların tanıtımına ve ticarileşmesine destek olacağına ve ülkemizin yakaladığı inovasyon ivmesine önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.