Bakan Kurum: Ankara, bölgesel ve küresel meselelere yön veren bir çekim merkezidir

Ankara, 19 Eylül (Hibya) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Sarayı Temel Atma Töreni’nde açıklama yaptı.

Bakan Kurum: Ankara, bölgesel ve küresel meselelere yön veren bir çekim merkezidir
Yayınlama: 19.09.2024
4
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Sarayı Temel Atma Töreni'nde konuştu. Bakan Kurum'un gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Ankara, bölgesel ve küresel meselelere yön veren bir çekim merkezidir. Biz de bu anlayışla Ankara’mızı başkentler yarışında en üst sıraya taşımak için dev yatırımlarımızı bir, bir hayata geçiriyoruz.

Türkiye’nin ilk toplu konut projesi olan Saracoğlu Mahallesi’nin ihya sürecini tüm engellemelere rağmen tamamladık. Ankara’nın merkezini daha da canlı kılacak bu örnek çevre ve şehircilik projemizi milletimize, gelecek nesillerimize armağan ettik.

Dünya değişiyor, şehirlerimiz, bilgilerimiz, yaşantımız, hedeflerimiz ve beklentilerimiz de bu manada dönüşüyor. Ülkemiz de bu dönüşüm sürecini tüm detaylarıyla yaşıyor. Türkiye’nin yeni gelişen ihtiyaçları, buna uygun mekanlara olan ihtiyacımız da haliyle her geçen gün artıyor. Bu ihtiyaca cevap vermek için 81 ilimizin her yerinde yüzlerce yeni yeşil enerji verimli kamu binalarını vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.