Bakan Tekin: İnsan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin tam merkezinde yer alır

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, insanın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin tam merkezinde yer aldığını bildirdi.

Bakan Tekin: İnsan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin tam merkezinde yer alır
Yayınlama: 12.10.2024
0
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Tekin, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde Avrasya Bir Vakfı'nın yeni çalışma dönemi açılış programına katıldıklarını açıkladı.

Bakanlık olarak eğitimde güçlü iş birlikleriyle çocukları geleceğe en güzel şekilde her daim hazırlama gayretinde olduklarını belirten Bakan Tekin, “Başta eğitimin yükünü omuzlayan öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere toplumun her kesimiyle istişare kültürünü politikalarımıza yansıtarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Bakan Tekin, ayrıca yeni dönemde öğrencilerle buluşan “Köklerden Geleceğe” düsturuyla şekillendirdikleri Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile bütün ideolojilerin üstünde milli bir şahsiyetin oluşumuna katkı sağlamak ve milli bilince sahip bireylerden oluşan bir toplum inşa etmenin temel hedeflerinin arasında olduğunu söyledi.

İnsanın, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin tam merkezinde yer aldığına dikkati çeken Bakan Tekin, “Bu vesileyle yeni dönem çalışmalarında değerli vakıf çalışanlarına kolaylıklar diliyor, değerli katılımcılara teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.