Bakan Tunç, Denizli’de ziyaretlerine devam ediyor

Adalet Bakanı Tunç, Denizli’de ‘AK Parti Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatlarımızla bir araya geldi. Daha sonra düzenlenen açılışlara katıldı.

Bakan Tunç, Denizli’de ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlama: 13.09.2024
3
A+
A-

Adalet Bakanı Tunç, Denizli'de ‘AK Parti Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatlarımızla bir araya geldi.

İlde ve Türkiye'nin dört bir yanında yürütülen çalışmalar ile Türkiye Yüzyılı hedeflerini değerlendiren Bakan Tunç, “Aziz milletimizin güçlü desteğiyle çeyrek asıra yakın iktidarda olan AK Parti olarak milletimizin gönlündeki yerimizi korumayı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayacak politikalar üretmeye, projeler geliştirmeye ve icraatlar ortaya koymaya devam edeceğiz.” dedi.

Denizli Bölge Adliye Mahkemesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası ve Adalet Sarayı Ek Hizmet Binasının açılışlarını düzenlenen törenle gerçekleştiren Yılmaz Tunç, şu ifadeleri aktardı:

“Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve sunumunun kalitesini daha da artıracak, yargılamaların süresini kısaltacak yatırımlarımızın güzel şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Adaletten ve hukukun üstünlüğünden asla taviz vermeden ülkemiz ve milletimiz için ter dökmeye, çalışmalarımızı kesintisiz sürdürmeye devam edeceğiz.”

Bakan Tunç, programı kapsamında Denizli Valiliğini ziyaret etti.

Ege, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgelerinin birleştiği noktada bulunan şehrimizde yürütülen çalışmalar ve yatırım planlamaları hakkında bilgi alan Tunç, projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.